Jobba hos oss?

 

heart

Platea AB har ständigt behov av nya medarbetare med “modiga hjärtan”. Om du är behandlingsassistent eller utredare, eller har motsvarande utbildning ser vi gärna spontana ansökningar. Skicka gärna in din ansökan om du kan tänka dig att arbeta på Platea, så hör vi av oss om intresse finns.

Platea strävar efter och har behov av att vara en dynamisk arbetsplats med mångfald både vad gäller kön, ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, och just nu söker vi fler etniciteter för att kunna möta behov i verksamheten, för dokumenteringen har vi krav på att kunna skriva på svenska.

Lediga tjänster

Aktuella annonser

 

2017-06-01 Vi söker Familjehemskonsulent

2017-03-14 Vi söker sommarvikarier

2016-09-14 Vi söker Familjehemskonsulent TILLSATT

2016-11-26 Inga lediga tjänster

 

Behandlingsassistenter timvikarier

Du arbetar i team med utredare och Verksamhetsledaren. Dagarna är strukturerade utifrån enskilda klienters genomförandeplaner och aktiviteterna är varierande. Du ska kunna dokumentera i vårt journalsystem, genomföra behandlande samtal och vara kontaktperson till vissa klienter. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och familjer i utsatta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi tror att du har minst YH behandlingsassistentutbildning eller liknande.  Vi tror att du brinner för att göra skillnad för barn och deras familjer, vi tror att du är flexibel, lojal och står med båda fötterna på jorden. Vi tror att du tycker om ett varierat och tidvis högt arbetstempo, att du trivs med att arbeta i team.

Vi vill att du är bra på svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär resor, så B-körkort är nödvändigt.

Tjänsten är tillsvidare på 100 %

Maila din ansökan med CV till: linda.eriksson@humana.se

Psykolog

Som psykolog inom Platea är du en av nyckelpersonerna som är med och utvecklar våra verksamheter. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen samt vara en del i det behandlande team som sätts ihop utifrån varje klients behov och genomförandeplan. Personalhandledning/ärendehandledning är också en del av tjänsten

Arbetstiden styr du till största delen själv över vilket gör långpendling möjlig.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog/ PTP-psykolog

Som person är du positiv, trygg och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du har ett tydligt barnperspektiv.

Vi erbjuder

Handledning
Personalmöten
Friskvård
Sjukförsäkring
Vidareutbildning

Tjänsten innebär resor, så B-körkort är nödvändigt.

Tjänsten är tillsvidare på 100 %

Maila din ansökan med CV till: linda@platea.se

Vid allmänt intresse om vikarietjänst skicka in ett mejl med personligt brev och CV till Verksamhetsledare Linda Eriksson e-mail: linda@platea.se