Vi söker personal

 

Platea vill utveckla och förbättra sin utredningsverksamhet för barn och familjer! Just för tillfället råder det stor efterfrågan på Plateas tjänster i alla våra delar.

Platea är ett HVB för barn upp till 12 år och deras föräldrar. Enheterna Södra Villan och Prästgården är belägna i centrala Hagfors. Verksamheten är sedan 2016 en del av vårdföretaget Humana.

Vi söker nu en utredningssamordnare samt vikarierande utredare till vår utredningsdel. I vårt uppdrag ingår att göra sociala utredningar som baseras på utredningssystemet BBIC (Barns Behov i Centrum).Tillsammans med Cureum en socialmedicinsk enhet inom Humana kan Platea göra allsidiga utredningar. BBIC-utredning samt psykiatriska utredningar, vilket  ger oss möjlighet att erbjuda kvalificerat utredningsunderlag till placerande socialtjänst, ett material som kan användas av dem i deras fortsatta arbete.

Samordnare

I detta expansiva skede vill vi nu förstärka och förfina vår utredningsverksamhet med en samordnare. Vi söker Dig som är socionom och som har erfarenhet av att göra utredningar på barn och familjer. Vi vill att Du ska hjälpa oss att vidareutveckla vårt arbete genom att finna nya metoder samt nya utvecklingsområden. Förutom att Du äger en fackkunskap inom området vill vi att Du är en person som gillar att leda andra, är nyfiken och framåtdrivande.

Vik. utredare

Vi söker även en vik utredare för ett vikariat året ut. I uppdraget ingår att svara för BBIC-utredningar på uppdrag av socialtjänsten samt att tillsammans med kontaktperson vara ansvarig för barnens situation i boendet. Som utredare arbetar man schemalagt.

Kontakta vår föreståndare Birgitta Bergh på tel. 0563-121 05 birgitta.bergh@platea.se
eller Enhetschef Maskrosen Linda Eriksson tel. 0563-121 77 linda@platea.se