Galleri Hjertstedska Villan

Galleri Hjertstedska Villan

God dagens, god dagens och välkomna ska ni allesammans vara! Jag hoppas att ni har haft en bra morgon och förmiddag och att ni nu har klickat er in på min blogg betyder att ni taggade på att läsa allt spännande som den här bloggen ska fyllas med nu alldeles strax. Det är alltid lika roligt att skriva små inlägg och jag hade tänkt att jag i det här inlägget skulle ta och skriva lite kort om ett företag som är bra att vända sig till när det är konst i Kungsbacka man intresserar sig för. Det finns ett företag som heter Galleri Hjertstedska Villan som ni kan läsa mer om här, de finns till för er alla som är intresserade av att bland annat köpa konst i Kungsbacka. Det är nämligen så att jag har en känsla av att det är rätt så många av er som följer min blogg som gör det på grund av mina spännande inlägg, och för inte allt för länge sedan så skrev jag ju lite kort här på bloggen om just det här med konst i Kungsbacka, men av någon anledning så glömde jag ju att skriva exakt vart jag hade vänt mig för att köpa konst och det är just det som jag vill ta och förtydliga genom att berätta att det var Galleri Hjertstedska Villan som jag vände mig till. Jag kan varmt rekommendera att ni kikar vidare på Galleri Hjertstedska Villan och deras sida här på nätet för att få se vad det är som de sysslar med, men det är i stora drag konstutställningar och försäljning av konst. Det är underbart med konst tycker jag och det är jag inte den enda som tycker, det är därför jag valde att skriva ett inlägg om just detta. 


Kommentarer är stängda.