Få hjälp med healing

Få hjälp med healing

Hejsan alla läsare! Ibland har man en känsla i kroppen som man inte riktigt kan förklara, det kan vara någon form av värk eller spänningar. Man vet inte riktigt varifrån känslan kommer eller hur man ska bli kvitt den. Till er som känner igen er så vill jag då rekommendera healing som en alternativ behandling för att bli kvitt med det obehag som man känner. Vi människor kan ibland få spänningar eller blockeringar i kroppen och då kan det behövas en behandling för att smärtan ska gå över. Det kan förekomma att smärta kanske sätter sig i ryggen eller nacken, helt utan att man har gjort någonting. Efter en psykiskt tung period så kan jag ibland känna att det gör ont i ryggen, fastän jag inte har tränat eller utsatt mig för en oergonomisk position. Då brukar jag använda mig mot healing som jag tycker är en väldigt avslappnad och effektiv behandling. Jag vill tipsa er om healing för att det också kan lindra vid en konstant smärta i exempelvis ryggen, men det kan även ha en effekt på sjukdomar som tynger en och ger en negativ påverkan. Healing kan heller aldrig påverka dig negativt som exempelvis mediciner kan göra, så det är absolut någonting man ska överväga om man sitter på en konstant smärta i kroppen. Jag förstår att många är tveksamma till healing och till andliga behandlingar, men det är definitivt värt att ge det ett försök. Det är alldeles för många människor som går runt med smärtor utan att behandla det och då tycker jag verkligen att det kan vara värt att ge healing en chans. Nu ska jag faktiskt bege mig hem från jobbet i Uddevalla och försöka njuta av att få några soltimmar. Jag önskar er en fortsatt härlig dag och en trevlig kväll, så hörs vi snart igen.  


Kommentarer är stängda.