Magnifika markarbeten i Huddinge

Magnifika markarbeten i Huddinge

Hej mina kära följare!

Jag jobbar ju med trädgårdsplanering och markarbeten för en firma i Huddinge och jag trivs så himla bra. Varje dag ser lite olika ut och varje projekt är unikt. Det innebär både utmaningar och samtidigt så mycket belöning när man ser resultatet och de nöjda kunderna.

Att hjälpa någon från planering till färdigt resultat är så roligt. Kunden som jag jobbar med denna veckan är en liten spa-anläggning strax utanför Huddinge som vill rusta upp sin trädgård så att det blir en mysig och avkopplande oas för gästerna. Då de är ganska nyöppnade har de fokuserat mest på insidan av sin anläggning och lagt väldigt lite tid och resurser på utsidan. Men nu har de anlitat vår firma för att få hjälp med markarbeten och det är verkligen ett sant nöje.

Jag vet ju själv vad jag uppskattar för miljö och känsla när jag går på spa så det tog jag med i mitt förslag när jag gjorde en ritning för dem. Vår firma gör allt inom markarbeten vilket verkligen innefattar allt från grävning till anläggning. Min roll på företaget innebär främst att fokusera på att göra ritningar, planera och genomföra trädgårdsprojekt. Den kunden jag jobbar med nu, de är verkligen så härliga och välkomnande. Det märks att det här är ett hjärteprojekt för dem och att det är en dröm de haft länge att öppna en egen anläggning med spa.

Alla kunder är viktiga, men det är något med de här människorna som gör att jag liksom inte bara vill uppnå deras förväntningar utan allra helst göra det ännu bättre än då. Jag vill så gärna att det ska gå bra för dem. Jag har tipsat de om att ta hjälp av någon som tar fina och professionella foton sen när det är klart, för fina bilder lockar kunder.

Nu ska jag fortsätta jobba så jag önskar er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.